diumenge, 24 d’octubre de 2010

Compartim el més important: endavant!

El FEAC
Família Escola Acció Compartida. La Família, l'Escola, movent-nos junts, en la mateixa direcció. I tot per què? O millor... per i per a qui? Per als vostres fills i filles, els nostres alumn@s.
Realment, després de 10 anys de FEAC tenim pocs dubtes que és una eina que ens ha enriguit força a tots els qui vam prendre la decisió de participar-hi. Mares, pares, mestres, tots eduquem i seguim compartint cinc vegades a l'any, de forma més formal i propera, aquesta educació.
El dubte
La veritat és que hem compartit molt. Molt. I malgrat tot, és humà, podem tenir el dubte de si val la pena venir, de si realment allò que fem es notarà, si ens ajudarà a superar els obstacles quotidians que trobem. Bé, en realitat, només ser aquí ja respon la pregunta. Totes les persones que formem part del FEAC dediquem gustosament una mica del nostre temps per ajudar-nos a superar obstacles i a animar-nos a seguir endavant, doncs estem convençuts, com qualsevol mare, pare o mestr@ que els vostres fills i filles, els nostres alumnes valen la pena.
Us donem la benvinguda al FEAC 2010-2011
(i si alguna cosa es queda en el tinter... sempre ens quedarà el blog)
Gràcies i... endavant!!!

4 comentaris:

Núria ha dit...

Bon dia!!
A veure si ara ho faig bé!
Un video molt encertat per començar les sessions de FEAC d'aquest curs. Les forces mouen l'acció del grup. Sumem força i energia. Treballant junts és més fàcil. Les interaccions de tots ens ajudaran en la comunicació amb els nostres fills. Bé no em vull enrotllar molt més.

Gràcies

Núria

Pani ha dit...

Enrotllar-te, Nçuria? Per a res. Coincideixo que són els vostres fills i filles els beneficiats i de retruc tots nosaltres, mares, pares i mestres.
Gràcies per començar a comentar!

Una abraçada!

Berta ha dit...

Hola! Sóc la Berta del Vedruna Vall de Terrassa. Ens varem conèixer a la trobada del 7 de març. Estem intentant reanimar la FEAC de la nostra escola. L'any passat varem tenir pocs inscrits. Estem pensant noves iniciatives per cridar l'atenció de les famílies. Hem fet un grup de facebook FEAC Vedruna Vall hi sou tots convidats, a veure si podem fer entre tots sessions més engrescadores. Heu pensat si podríem fer una sessió conjunta amb una webcam i aprofitar les noves tecnologies?

Pani ha dit...

Berta, excusa el retard en la resposta. Les dues propostes, FEAC i webcam semblen engrescadores. Gràcies per compartir-les (i de moment ja us trobaré pel facebook i en parlem).
Una abraçada