dimarts, 30 de novembre de 2010

Creure en ell@s vol dir estimar-l@s

Abans de res recordar-vos la trobada pels 10 anys del FEAC on hi sou convidats. Es farà el 14 de desembre de 2010 a l'escola del Roser del C/Mallorca 349, cantonada Nàpols, a les 18 hores, i us hi podeu inscriure a http://www.escolacristiana.org/feac/ indicant primer el nom de l'escola Sant Joan Bosco i el telèfon 934280250 i el nombre de persones que vindreu. Ens veiem...
Tenim fill@s per moltes raons, i totes tenen a veure amb el que creiem o amb qui creiem. Creiem en la família, o en la parella, o en el amor, o en el futur, o en l'esperança, o en el present, o en qui tenim al costat per compartir aquest@ fill@. I ens fem mares i pares a partir que comencem a estimar-l@s, fins i tot abans de conèixer-l@s. I els estimem a partir que creiem en ell@s, en el que són i en tot allò que poden arribar a ser. I així els ensenyen no només a ser i sentir-se estimats, sinó a estimar i fer sentir estimades les altres persones, a creure en les altres persones.
Estimem més quan han cregut en nosaltres...Què tal?  Potser creure i estimar no sempre volen dir el mateix... Què creiem d'aquest video? Si ens estimem comentar-ho... endavant!
I un darrer video d'un pare (podria ser una mare) que creu i estima el seu fill (podria ser la seva filla).

6 comentaris:

Nuria ha dit...

"Validation". Vídeo preciós. Fa plorar una miqueta, però ... i què? Ens ho podem permetre, això si, una estona. En aquest vídeo es poden veure els "valors" que ens agradaria trobar al nostre voltant i no sols ara que està tant a prop el Nadal, sinó tot l'any. Vaig tenir la sort de poder gaudir d'aquest vídeo l'any passat a un curs i et fa pensar per què no podem viure en un món així, més amable (com a mínim). Una proposta, comencem nosaltres a actuar així, de manera més amable, amb el veí, el company de feina, la nostra família,... veurem el canvi que fem al nostre voltant i qui sap "potser l'efecte papallona,...."
Vídeo preciós. Fa plorar una miqueta, però ... i què? Ens ho podem permetre, això si, una estona. En aquest video es poden veure els "valors" que ens agradaria trobar al nostre voltant i no sols ara que està tant a prop el Nadal, sinó tot l'any. Vaig tenir la sort de poder gaudir d'aquest video l'any passat a un curs i et fa pensar per què no podem viure en un món així, més amable (com a mínim). Una proposta, comencem nosaltres a actuar així, de manera més amable, amb el veí, el company de feina, la nostra família,... veurem el canvi que fem al nostre voltant i qui sap "potser l'efecte papellona,...."

Nuria ha dit...

"El Papa més fort del món" amor de pare i/o mare. La història d'aquest pare i fill és realment commovedora, i no sols el pare i el fill, sinó tota la família que hi ha darrera (mare i germans). Un vídeo fort, impressionant. Ens mostra que vol dir ser PARE/MARE. Aquest pare podem ser tots nosaltres, pares i mares. Creiem i hem de creure en els nostres fills. Som la força motivadora per a què creixin i confiïn en ells mateixos. Les limitacions ens les imposem les persones, en els nostres caps. Si volem podem: podem aconseguir tot allò que ens hi proposem. Crec que és un bon vídeo per a veure amb els nostres fills. Si aquest noi ha pogut fer realitat els seus somnis el que volia fer ells també i que millor que una imatge.
"El Papa més fort del món" amor de pare i/o mare. La història d'aquest pare i fill és realment conmovedora, i no sols el pare i el fill, sinó tota la família que hi ha darrera (mare i germans). Un vídeo fort, impressionant. Ens mostra que vol dir ser PARE/MARE. Aquest pare podem ser tots nosaltres, pares i mares. Creiem i hem de creure en els nostres fills. Som la força motivadora per a què creixin i confiïn en ells mateixos. Les limitacions ens les imposem les persones, en els nostres caps. Si volem podem: podem aconseguir tot allò que ens hi proposem. Crec que és un bon vídeo per a veure amb els nostres fills. Si aquest noi ha pogut fer realitat els seus somnis el que volia fer ells també i que millor que una imatge.

Berta ha dit...

Ets un crack trobant documents preciosos. Ens serveixes de guia pels de la FEAC Vedruna-Vall de Terrassa. Gràcies i ànims!!

Pani ha dit...

Gràcies Núria i Berta.
Una abraçada i... fem FEAC!!!

Berta ha dit...

Ens veurem dissabte a Sant Cugat?

Pani ha dit...

Doncs inicialment hi havia d'anar, però m'ha coincidit amb una esquiada amb l'escola i seré per la Molina. Tanmateix, estic segur que valdrà la pena i ja em direu com ha anat de bé (jopani@gmail.com)
Una forta abraçada!