mensaje

Actualitzat 17-11-18 # 2a Trobada - Dimarts, 27 de novembre de 2018

dijous, 20 de desembre de 2012

Un zoom a la primera reunió del curs 12-13

Comencem el curs tots plegats relfexionant al voltant d'aquesta presentació: Zoom a la vida. I és que en educació, i tothom educa d'una manera o altra, cal tenir perspectiva sobre allò que passa. Si és sobre el que passa als vostres fills o filles, els nostres alumnes, encara cal tenir una doble perspectiva: la seva i la nostra.
A vegades cal esperar, tenir una mica de paciència, intentar comprendre, no precipitar-se... Sovint llavors allò que ens amoinava acabarà sent un simple record o, com vam veure, un gall que tampoc era tan fonamental, per molt que sigui dins de la història. I sinó, podem recordar el que vam veure.
Bones perspectives a tothom en aquest nou curs FEAC!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, sóc un pare d'un nen del col·legi. M'han parlat molt bé d'aquest vídeo i crec que no es pot obrir, almenys jo no puc. M'agradaria molt que el poguéssiu penjar i visionar-lo. Moltes gràcies.

Jordi Panisello ha dit...

Bon dia, acabo de comprovar que es pot veure. Utilitzo un ordinador amb windows i l'explorer (va ser penjat i vist des d'un Mac). En principi no hi ha problemes sembla. Si persisteix el problema escriviu a jordi.panisello@salesians.cat i us enviaré el ppoint.