mensaje

Actualitzat 17-11-18 # 2a Trobada - Dimarts, 27 de novembre de 2018

dimarts, 26 de maig de 2015

Avui és el primer dia de la resta del nostre FEAC...

Avui és el primer dia de la resta del nostre FEAC

Sí, recordem una dita ben coneguda i que moltes persones compartim. Se n'ha parlat molt i fins i tot es va fer aquesta divertida película (francesa, és clar). En ella s'afirma a la publicitat: "Aquesta família és la vostra". Sí, i això és aplicable a tothom: tenim la nostra família, és la nostra, i els noetres fills i filles mereixen gaudir d'aquesta família, la seva, la vostra.
Al FEAC parlem molt de Família, també d'Escola, i de fer una Acció Compartida. Hi ha cops que l'escola esdevé també una Família, i d'altres que la Família és tota una Escola. I així Actuem, i així ho compartim. 
Ho creiem, ho vivim: Família Escola Acció Compartida.
Benvingud@s al darrer FEAC d'aquest curs. No serà segurament el Primer FEAC de la resta de la nostra vida, però ben segur que tampoc l'últim: seguirem compartint molts anys mentre mestres i famílies tinguem il·lusió per millorar la nostra acció amb alumnes, fills i filles.
Gràcies i a compartir!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que tingueu tots un bon estiu, han estat unes sessions de FEAC molt interessants (com a mínim a mí m'han deixat unes quantes idees per reflexionar); si puc, repetiré l'any que vé. Gràcies.

(Manuel Romero)

Jordi Panisello ha dit...

Gràcies Manuel!!!
Bon estiu i fins a setembre!!!