dimarts, 8 de novembre de 2016

"Vivir con entusiasmo en la familia" amb Victor Küppers

Fa un parell d'anys vam gaudir virtualment d'en Victor Küppers en un inici de xerrada FEAC. Ens va donar força a comentar. Ha arribat el moment de gaudir-lo en directe.
El proper 15 de desembre, a les 20 hores, en Victor Küppers ens visitarà per gaudir d'una de les seves xerrades, "VIvir con entusiasmo en la familia". Ben aviat rebreu una informació més personalitzada. Ara us deixem un tastet...

Aquesta xerrada està dirigida a les famílies que veniu al FEAC, i volem que no us falti lloc, per això als qui ja vau venir a la primera xerrada o els qui veniu habitualment en rebreu informació personalitzada (i els qui esteu subscrits a aquest bloc ja l'esteu llegint abans que ningú...).

Com en altres ocasions obrirem la convocatòria després a totes les famílies de l'escola perquè s'hi afegeixin i puguin gaudir de tot allò que en Victor compartirà de forma generosa amb tots nosaltres. Per això ja des d'aquí volem agrair la seva predisposició i generositat en voler venir als Salesians d'Horta. Moltes gràcies, Victor!!!