dijous, 23 de març de 2017

Una primavera compromesa


En aquesta nova trobada FEAC parlarem de compromís i voluntariat. Aquestes dues paraules van més lligades del que pot semblar.
La vida és plena de compromisos. Com a mares o pares estem compromesos amb els nostres fills i filles, és una evidència. Actuem d'acord amb aquest compromís. Difícil trobar un compromís més gran que aquest, oi?
I l'europea? Perdó, i el voluntariat? Doncs el voluntariat també va lligat a ser mare o pare. Més enllà que siguem els progenitors, som mares o pares perquè volem, perquè tenim un compromís i el fem realitat dia a dia sense esperar cap compensació... econòmica. Cert és que hi ha d'altres compensacions que no es paguen amb diners. Hi ha coses que no es poden comprar. Veure créixer la nostra filla o el nostre fill com la persona que és i respectant allò que pot arribar a ser i fer... no té preu.
I elles i ells... quan poden començar a tenir un compromís? I a fer un voluntariat? Doncs contrariament al que pensem, molt més aviat del que pensem. En aquesta nova trobada FEAC veurem com poden aprendre a ser compromesos i coherents des de ben petits. També poden créixer participant en algun voluntariat més aviat del que pensem...
Gràcies també pel vostre compromís amb el FEAC... tot un bon exemple!!!