dijous, 25 de maig de 2017

10.000 visites

Aquest dimarts 23 de maig, vigília de Maria Auxiliadora, vam fer la darrera reunió FEAC d'enguany als Salesians d'Horta. Satisfets amb la participació de les assistents (hi havia un sol pare a banda dels conductors masculins). Molt d'agrair els seu interès, seguiment i intervencions: són la riquesa del FEAC.
Vam començar reflexionant sobre què observem, com observem, què veiem, què no veiem. Allò que observem (a casa, a la feina, amb els fills o filles, amb la parella) té molt a veure amb el que busquem, i busquem allò que creiem que trobarem. Vam reflexionar a partir d'un parell de videos que passem a compartir.
Realment llegir els subtítols pot fer baixar l'atenció, però admetem que mirem el que creiem que hem de mirar...
Un cop passem per aquesta experiència comencem a obrir una mica la ment. Bé, potser només una mica. Temps al temps...

A continuació vam començar una dinàmica en tres parts que ens va fer reflexionar sobre l'escola, el que ens suggeria com a simple paraula, el que hi pensàvem després de fer-ne un petit judici que veure-ho més avall i finalment el que demanàvem per a les nostres filles i fills.

Per finalitzar, i com recomanem sovint des del FEAC, una mica de visualització, de reflexió... I tal com vam comentar... què ens vam dir fa uns anys i valdria la penar recordar per, potser, recuperar-ho i recordar moltes de les coses bones que tenim com a mares i pares.

Bon final de primavera a tothom, encara que l'estiu sembla que ja ha arribat. I si heu arribat fins aquí també podeu comentar i desitjar també un bon final de curs i una abraçada FEAC a tothom. Why not?
Gràcies i, no deixeu d'observar (i de ser conscients del que observeu en els altres...).

PD: el títol? Per a  persones observadores. Hem superat les 10.000 visites a aquest blog. Gràcies i felicitats compartides!!!


2 comentaris:

Manuel Romero ha dit...

Heu estat a punt d'arribar al record de tenir dos pares però se m'havia trencat un queixal el dia abans i vaig haver de donar prioritat al dentista.

Que tingueu bon final de curs -ànims!, que ja queda poc- esperem una retrobada al FEAC de l'any vinent i que tingueu tots bon estiu! :)

Jordi Panisello ha dit...

Moltes gràcies Manel i eslerem ue ja estiguis millor. De fet tu i un altre incondicional com en Toni I. no vau venir per bones raons i us vam trobar a faltar.
Una forta abraçada!