dimarts, 10 d’octubre de 2017

Nou curs, noves il·lusions, noves tecnologies en família


Un any més comencem el curs FEAC. Enguany treballa en Aprenentatge basat en Projectes, noves tecnologies com el Kahoot, l'Edpuzzle, l'Edmodo, el Classroom... fer la Flipped Classroom... quin mareig, oi?

Bé, algunes potser ja són conegudes, altres menys, altres gens. En realitat es tracta de seguir educant, transmenten valors, amb nous mètodes que sembla que s'apropen més als nens i nenes, noies i nois, que tenim a l'escola: els vostres fills i filles.

Però no tot és la tecnologia, seguirem parlant, potser tot utilitzant-la de vells temes que torner i de nous de sorgeixen. Seguirem reflexionant sobre com l'adolescència no és cal malaltia, però la podem començar a treballar, amb bons hàbits, des del parvulari. I veurem la importància del cicle mitjà, la dificultat del cicle inicial i la importància del cicle superior per arribar a fer una ESO on, sobretot, l'alumne, la noia o el noi que tenim a l'escola, sigui capaç de desenvolupar al màxim les seves capacitats i la seva responsabilitat. Equilibri en moviment, l'educació ho té.

Bon FEAC 2017-2018!!!


Butlletins de les diferents etapes:
Butlletí educació infantil número 84
Butlletí educació primària número 84
Butlletí educació secundària número 84
Butlletí créixer en la fe número 84

2 comentaris:

Arguiolar de Montrodon ha dit...

Bona tarda,
Esperàvem amb il·lusió la primera sessió de la FEAC, però malauradament, l'actualitat i la dignitat ens "obliga" a ser avui a les 8 del vespre a la Diagonal i no hi podrem venir. Ser avui fent costat a la democràcia també és un aprenentatge familiar. Us preguem que ens disculpeu l'assistència. Familia Olivés Argudo

Jordi Panisello ha dit...

Benvolguda família, respectem i entenem la vostra decisió. Tanmateix podeu llegir el post següent per veure el que finalment hem pogut compartir avui amb l'esperit FEAC.
Una forta abraçada