Missatge

Actualitzat 4-10-21 # 1r webinar - Dimecres 6 d'octubre 2021 a les 19 hores #

2010

30 de novembre de 2010
CREURE EN ELL@S VOL DIR ESTIMAR-L@S

Abans de res recordar-vos la trobada pels 10 anys del FEAC on hi sou convidats. Es farà el 14 de desembre de 2010 a l'escola del Roser del C/Mallorca 349, cantonada Nàpols, a les 18 hores, i us hi podeu inscriure a http://www.escolacristiana.org/feac/ indicant primer el nom de l'escola Sant Joan Bosco i el telèfon 934280250 i el nombre de persones que vindreu. Ens veiem...
Tenim fill@s per moltes raons, i totes tenen a veure amb el que creiem o amb qui creiem. Creiem en la família, o en la parella, o en el amor, o en el futur, o en l'esperança, o en el present, o en qui tenim al costat per compartir aquest@ fill@. I ens fem mares i pares a partir que comencem a estimar-l@s, fins i tot abans de conèixer-l@s. I els estimem a partir que creiem en ell@s, en el que són i en tot allò que poden arribar a ser. I així els ensenyen no només a ser i sentir-se estimats, sinó a estimar i fer sentir estimades les altres persones, a creure en les altres persones.
Estimem més quan han cregut en nosaltres...



Què tal?  Potser creure i estimar no sempre volen dir el mateix... Què creiem d'aquest video? Si ens estimem comentar-ho... endavant!
I un darrer video d'un pare (podria ser una mare) que creu i estima el seu fill (podria ser la seva filla).




24 d'octubre de 2010
COMPARTIM EL MÉS IMPORTANT: ENDAVANT !

El FEAC
Família Escola Acció Compartida. La Família, l'Escola, movent-nos junts, en la mateixa direcció. I tot per què? O millor... per i per a qui? Per als vostres fills i filles, els nostres alumn@s.
Realment, després de 10 anys de FEAC tenim pocs dubtes que és una eina que ens ha enriguit força a tots els qui vam prendre la decisió de participar-hi. Mares, pares, mestres, tots eduquem i seguim compartint cinc vegades a l'any, de forma més formal i propera, aquesta educació.
El dubte
La veritat és que hem compartit molt. Molt. I malgrat tot, és humà, podem tenir el dubte de si val la pena venir, de si realment allò que fem es notarà, si ens ajudarà a superar els obstacles quotidians que trobem. Bé, en realitat, només ser aquí ja respon la pregunta. Totes les persones que formem part del FEAC dediquem gustosament una mica del nostre temps per ajudar-nos a superar obstacles i a animar-nos a seguir endavant, doncs estem convençuts, com qualsevol mare, pare o mestr@ que els vostres fills i filles, els nostres alumnes valen la pena.




Us donem la benvinguda al FEAC 2010-2011
(i si alguna cosa es queda en el tinter... sempre ens quedarà el blog)
Gràcies i... endavant!!!



16 de març de 2010
AUESTOESTIMA....

Avui ens toca parlar d'autoestima. Ho farem. Per cert, com la tenim aquesta autoestima? Bé. Tenim molts motius per tenir-la bé. En som conscients, oi?
Bé, curiós que apreciem en que no tenim... i potser no apreciem prou el que tenim. Potser cal començar per aquí...
La veritat és que una bona autoestima no et farà sentir millor que ningú (això no interessa més que a qui té una mala autoestima), el que sí farà és que et sentis bé amb tu mateix o mateixa com a persona, no importa on ni quan.
Ningú ha dit que sigui senzill, si bé mirant vídeos com el del post anterior a aquest, o que també podeu trobar a tutoriabat comentat, ens fan pensar que tot és possible si t'ajuden a creure en tot allò de bo que, segur, tens.

I el conte sufí, que Jorge Bucay ha popularitzat...

"Vals molt, no deixis que qualsevol o qualsevol cosa ho posi en dubte..."
I els nostres fills i filles no només valen molt, sinó que també tenen uns pares i mares que no els van darrera, simplement... al costat.
(ja comentareu... almenys a casa, hahaha!).


7 de març de 2010
TROBADA YOUTUBE FEAC


Ens trobem al Jesús, Maria i Josep de Sant Andreu un grup de mares, pares i mestres integrants de grups FEAC de diversos centres per a veure les aplicacions d'aquestes tecnologies a les nostres sessions.
L'adreça fonamental és http://www.youtube.com/ En ella hi trobarem tots aquest vídeos interessants de compartir (cal seleccionar bé...). Tal com hem dit, si us registreu a la pàgina serà molt millor. Com a nom públic podeu posar el vostre o un pseudònim, en canvi l'adreça de correu ha de ser real, i no oblideu la contrasenya. En registrar-vos haureu després d'obrir el vostre correu i confirma que voleu obrir el compte.
Rercordeu que podeu afegir els videos que us agraden als vostres Favoritos, i també els podeu compartir enviant-los per correu, o fent-los públics a xarxes socials com facebook o tuenti.
Per penjar algun video a youtube cal clicar a Subir, a la part dreta de la pantalla. Per a baixar-vos algun vídeo per guardar-lo a l'ordinador, podeu fer servir alguna web com per exemple http://www.bajaryoutube.com/
Youtube és una eina que tenim al nostre servei i, com moltes altres, la farem bona amb un bon ús.
Tal com hem parlat, aquí teniu alguns vídeos interessants a compartir en alguna trobada FEAC (i evidentment... a casa).
No deixeu de veure la segona part...
Aquí hi teniu un que també fa pensar força sobre allò que podem arribar a conseguir... (i trenco una norma bàsica en la utilització de material d'aquest tipus provinent o no de youtube: no aclaparar la gent amb massa imatges, de manera que correspondrien evidentment a una altra sessió...)
Com també seria per a una altra sessió aquest darrer que comparteixo (aquesta és la filosofia youtube) amb vosaltres amb molt de gust.
Bé, desitjo que us hagi estat profitós. He après el vostre nom, si bé el millor ha estat sentir-vos. M'ha donat la impressió que a les vostres escoles respectives, ja sigui com a pares, mares o mestres, són afortunades de tenir persones com vosaltres, capaces de dedicar un diumenge a voler seguir fent les coses millor i a no perdre una qualitat que de petit tots tenim innata: voler aprendre i compartir.
Si cliqueu a Envia el teu comentari podeu deixar la vostra opinió i suggeriments sobre els vídeos, el youtube, la sessió, les aplicacions...
Moltes gràcies a tots i totes (encara us diria pel nom... hahaha!)
Pani