mensaje

Actualitzat 8-12-19 # 3a Trobada 3 de març -- 4a Trobada 21 d'abril -- 5a Trobada 26 de maig #

2012

20-desembre 2012

2n Reunió abans de Nadal

Aquesta segona reunió, l'11 de desembre, la vam iniciar amb aquestes dues presentacions que fan pensar, no només per als vostres fills i filles, com sabeu els nostres alumnes, també per a nosaltres... Ajudem-los a pensar el que poden arribar a ser. Fem que no tinguin por a ser. No deixem de confiar que siguin el siguin, segur que valdrà la pena ja que són els vostres fills i filles, els... Bon Nadal a tothom i feliços somnis creatius!
I recordem la importància de plantejar-nos canviar el paradigma, l'exemple: podem canviar la forma de fer i pensar per a deixar fer i pensar millors als nostres...

Bon Nadal a tothom i feliços somnis creatius per al 2013!!!
_______________________________________________
_______________________________________________


17 octubre 2012


Un zoom a la primera reunió del curs 12-13

Comencem el curs tots plegats relfexionant al voltant d'aquesta presentació: Zoom a la vida. I és que en educació, i tothom educa d'una manera o altra, cal tenir perspectiva sobre allò que passa. Si és sobre el que passa als vostres fills o filles, els nostres alumnes, encara cal tenir una doble perspectiva: la seva i la nostra.
A vegades cal esperar, tenir una mica de paciència, intentar comprendre, no precipitar-se... Sovint llavors allò que ens amoinava acabarà sent un simple record o, com vam veure, un gall que tampoc era tan fonamental, per molt que sigui dins de la història. I sinó, podem recordar el que vam veure.
Bones perspectives a tothom en aquest nou curs FEAC!!!

Cap comentari: